Home PageOver kaleo jewels

Over Kaleo Jewels


056_1600x1200
Welkom bij Kaleo Jewels!

Ik ben van kinds af aan verzot op sieraden, als klein meisje was ik al in de weer om van oude sieraden iets nieuws te maken. Dat is altijd zo gebleven. Mijn inspiratie krijg ik door reizen, mode en de stenen en parels die ik inkoop. Regelmatig neem ik edelstenen en parels mee van mijn reizen en verwerk deze in de sieraden.

Van elk ontwerp is er maar een beperkte oplage, wel kan een bepaald thema terugkeren in een andere kleur of met een andere steen. Exclusief en uniek dus.

Ik werk alleen met materialen van hoge kwaliteit en de gebruikte materialen worden eerst door mij getest. De materialen die ik gebruik zijn 14k goldfilled draad, (sterling) zilver of verguld zilver (vermeil) in combinatie met edelstenen en parels. Bij alle sieraden staat vermeld welke materialen gebruikt zijn en tevens de afmetingen. Goldfilled draad heeft als eigenschap dat het heel lang mooi blijft en geschikt is voor personen die allergisch zijn voor allerlei metalen maar wel goud verdragen.

Meer uitleg over de gebruikte materialen en het onderhoud van de sieraden vind je op de pagina “uitleg materialen”.

Wil je iets laten maken naar eigen ontwerp of een bestaand sieraad anders uitgevoerd zien, neem dan contact op met info@kaleojewels.nl

Veel kijkplezier op de site en hopelijk tot ziens!

Karin van Kaleo Jewels

 

profielfoto

 

1 comment

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply