Rhodoliet en platte parels Sale!
Platte parels met rhodoliet goudPlatte parels met rhodoliet

Roze oorbellen met platte parels goud

69.95 45.00

Prachtige platte parels gecombineerd met rhodoniet kraaltje en vergulde ringetjes. De haakjes zijn 14 k goldfilled. Totale lengte van de oorbel is ongeveer 6,5 cm.

 

* 14K Gold filled betekent, dat 5% van het materiaal echt 14 karaat goud is. Dat is een veel hoger percentage dan vergulde materialen, ongeveer 100 keer meer. De gouden laag is dusdanig dik en stevig aangebracht, dat het er niet af zal slijten, de sieraden gaan een leven lang mee.

* De sieraden worden verpakt in een mooie cadeauverpakking en binnen 1-3 werkdagen verzonden in een luchtkussen envelop via reguliere post. Wil je het pakje aangetekend laten verzenden, stuur dan even een berichtje via info@kaleojewels.nl.

* Meer sieraden van Kaleo Jewels:

Goldfilled/verguld zilver oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/goudenoorbellen/

Zilveren oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/zilverenoorbellen/

Alle oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/

Bruidssieraden: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/bruidssieraden/

Kettingen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/kettingen/

Shop: http://www.kaleojewels.nl/

In voorraad

Product Description

Roze oorbellen met platte parels goud  – Vind je ook dat Maxima zulke mooie oorbellen draagt? De “Maxima oorbellen” en druppel oorbellen zijn heel erg populair. Kaleo Jewels heeft diverse ” Maxima oorbellen” en druppel oorbellen in het assortiment, met oorknopjes, haakjes en kettinkjes. Ben je op zoek naar een bepaald model of kleur “Maxima oorbellen” of druppel oorbellen en vind je die niet tussen onze oorbellen, neem dan contact op en dan maken wij een paar oorbellen speciaal voor jou!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Roze oorbellen met platte parels goud”