Sale!

Korte ketting parel en amazoniet golfilled of zilver

39.95 30.00

Leuke korte ketting van zwart stevig nylon draad met pareltje en amazoniet munt (1,2 cm doorsnede). Het kettinkje kan voorzien worden van een 14k goldfilled of sterling zilver slotje. Geef bij de bestelling (bij opmerking) de gewenste lengte van de ketting en de keuze voor het slotje door dan maak ik het op maat.

* 14K Goldfill betekent, dat 5% van het materiaal echt 14 karaat goud is. Dat is een veel hoger percentage dan vergulde materialen, ongeveer 100 keer meer. De gouden laag is dusdanig dik en stevig aangebracht dat het er niet af zal slijten, de sieraden gaan een leven lang mee. Goldfill is een uitstekend en betaalbaar alternatief voor echt goud.

* De sieraden worden verpakt in een cadeauverpakking en binnen 1-3 werkdagen verzonden in een luchtkussen envelop via reguliere post. Wil je het pakje aangetekend laten verzenden, stuur dan even een berichtje via info@kaleojewels.nl.

* Meer sieraden van Kaleo Jewels:

Kettingen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/kettingen/

Goldfilled/verguld zilver oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/goudenoorbellen/

Zilveren oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/zilverenoorbellen/

Alle oorbellen: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/oorbellen/

Bruidssieraden: http://www.kaleojewels.nl/product-categorie/bruidssieraden/

Shop: http://www.kaleojewels.nl/

In voorraad

Product Description

Korte ketting parel en amazoniet – Hou je ook zo van leuke korte kettinkjes?  Wij verkopen diverse handgemaakte korte kettinkjes. Van de meeste kettinkjes is er maar 1 paar/exemplaar gemaakt. Hele exclusieve sieraden dus. Je kunt nooit genoeg sieraden hebben! Ben je op zoek naar een bepaald model of kleur en vind je die niet tussen collectie, neem dan contact op en dan maken wij een handgemaakt sieraad speciaal voor jou!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korte ketting parel en amazoniet golfilled of zilver”